48χρονος κατέρρευσε και πέθανε

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Άφησε την τελευταία του πνοή κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο η είδηση του ξαφνικού θανάτου 48χρονου παλαίμαχου άσου, την ώρα που αγωνιζόταν σε φιλικό παιχνίδι.

Κατά τη διάρκεια φιλικού αγώνα παλαιμάχων, ο Κώστας Γκαλαμέλος υπέστη ανακοπή καρδιάς και άφησε την τελευταία του πνοή στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα, έπαιζε σε φιλικό τουρνουά παλαιμάχων που είχαν διοργανώσει οι παλαίμαχοι του Λεβαδειακού στο στάδιο Λιβαδειάς με παλαίμαχους του ΠΑΟΚ, του Απόλλωνα Σμύρνης και του Παναιτωλικού.

Ο Γκαλαμέλος κατέρρευσε στο γήπεδο και αμέσως βρέθηκαν πάνω του διασώστες του Ερυθρού Σταυρού, ο δήμαρχος Λιβαδαίων Τάκης Ταγκαλέγκας που είναι γιατρός, ο αντιπεριφερειάρχης Ιωάννης Περγαντάς, επίσης γιατρός.

Παρά τις προσπάθειες τους, και τη χρήση απινιδωτή δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν, καθώς υπέστη ανακοπή.

Στην καριέρα του αγωνίστηκε για χρόνια στον Λεβαδειακό, ακόμα και στην Α’ Εθνική, Παναιγιάλειο, Φωστήρα Χαλκηδόνα σε Β’ και Γ’ Εθνική, αλλά και σε Αναγέννηση Ορχομενού και Δάφνη Λιβανάτων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.