55χρονη είχε άγιο: Το Ι.Χ που οδηγούσε έφυγε στο κενό και έφερε τούμπες

Πολύ τυχερή μέσα στην ατυχία της θα πρέπει να αισθάνεται μία γυναίκα οδηγός, περίπου 55 ετών, από την περιοχή της Λοκρίδας.

Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας πηγαίνοντας από Μαλεσίνα προς Θεολόγο σε μία στροφή και ενώ το οδόστρωμα μόλις είχε γίνει ολισθηρό από τις πρώτες ψυχαλες, εξετράπη και βρέθηκε στο παρακείμενο χωράφι.

Από την εκτροπή του οχήματος το οποίο έφυγε αρκετά μέτρα στο κενό και έφερε τούμπες καταλήγοντας ανάποδα στο από κάτω ελαιοπερίβολο, τραυματιστηκε, ευτυχώς όμως όχι ιδιαίτερα σοβαρά, και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Αταλάντης για τις πρώτες βοήθειες.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ χρειάστηκε να σπάσει το τζάμι του συνοδηγού προκειμένου να βγει από το αναποδογυρισμένο όχημα.

Οι κάτοικοι ζητούν προστατευτικές μπάρες στο σημείο
Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής οι οποίοι μας ενημέρωσαν για το συμβάν και μας έστειλαν τις σχετικές εικόνες, το σημείο είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο και θα πρέπει να τοποθετηθούν οι μπάρες οι οποίες έχουν ξεριζωθεί από την υποχώρηση του οδοστρώματος λόγω κακοκαιρίας αλλά και από προηγούμενα τροχαία.

Αλλώστε όπως οι ίδιοι μας τονίζουν στο πρόσφατο παρελθόν, στο συγκεκριμένο σημείο, έχουν καταγραφεί και άλλα ατυχήματα και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. “Όταν πέσουν οι πρώτες ψιχάλες ο δρόμος στο σημείο γίνεται γυαλί στο και αν φρενάρεις ελαφρώς δεν αποκλείεται να καταλήξεις στο από κάτω χωράφι. Πριν από ένα χρόνο περίπου σε λίγα 24ωρα είχαμε τρία τροχαία συμβάντα. Οι μπάρες έχουν ξεριζωθεί από την κακοκαιρία και άλλα τροχαία ας τις τοποθετήσουν ξανά στο σημείο μην έχουμε χειρότερα, δεν θέλει πολύ να γίνει το κακό…“ σημειώνει στο Lamianow.gr κάτοικος της περιοχής.

Πηγή: https://lamianow.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.