16χρονη κατήγγειλε 15χρονο για σεξουαλική κακοποίηση

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στα Χανιά της Κρήτης από την υπόθεση βιασμού με θύμα μια ανήλικη μαθήτρια γυμνασίου, η οποία ήταν σε καθεστώς αναδοχής και φερόμενο ως θύτη 16χρονο, ο οποίος είχε υιοθετηθεί από την οικογένεια.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η ανήλικη αρχικά ήταν θύμα κακοποιητικής συμπεριφοράς από τον 17χρονο από το 2019, με τον φερόμενο ως δράστη να προχωρά σε ανεπιθύμητα αγγίγματα σε βάρος της ανήλικης.

Όπως αναφέρει το Nea Kriti, η κατάσταση επιδεινώθηκε τα δύο τελευταία χρόνια, όπου σύμφωνα με την καταγγελία ο 16χρονος προχώρησε σε πράξεις βιασμού σε βάρος της ανήλικης. Η υπόθεση γνωστοποιήθηκε στις αστυνομικές αρχές και σε βάρος του νεαρού αποδόθηκε κατηγορία για βιασμό.
Συνελήφθη και 54χρονη

Στο πλαίσιο της υπόθεσης συνελήφθη επίσης μία 54χρονη γυναίκα, χωρίς να διευκρινίζεται από τις διαθέσιμες πληροφορίες η συγκεκριμένη κατηγορία που της αποδίδεται.Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά, οι εμπλεκόμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι μέχρι τη διεξαγωγή της δίκης.
Πηγή:cnn.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.