68χρονη ανασύρθηκε νεκρή από πηγάδι – Πώς συνέβη η τραγωδία

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με τραγικό τρόπο έχασε τη ζωή της μία ηλικιωμένη γυναίκα το πρωί της Τετάρτης (10/9) στο νησί της Κέρκυρας και συγκεκριμένα στον Άγιο Γεώργιο Αργυράδων.

Η άτυχη 68χρονη ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της έπειτα από την επιχείρηση διάσωσης που έστησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσαν 3 πυροσβεστικά οχήματα με 8 πυροσβέστες οι οποίοι έπειτα από μία δύσκολη επιχείρηση κατάφεραν να ανασύρουν την 68χρονη χωρίς τις αισθήσεις της από το πηγάδι. Όπως αναφέρει το kerkyrasimera.gr, η γυναίκα έφυγε το πρωί από το σπίτι της για να ποτίσει ωστόσο άργησε να επιστρέψει με αποτέλεσμα να την αναζητήσει ο άντρας της ο οποίος βρέθηκε στο σημείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η άτυχη γυναίκα φέρεται να έπεσε στο πηγάδι όταν κομμάτι τσιμέντου υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει μέσα στο πηγάδι, το οποίο είχε 5 μέτρα νερό, και να χάσει με τραγικό τρόπο της ζωή της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.