88χρονη διακινούσε ναρκωτικά

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μία 88χρονη Βελγίδα κι ο 65χρονος Γερμανός σύντροφός της συνελήφθησαν χθες το απόγευμα στην Πάργα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών, του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και βεγγαλικών.

Τρία ναρκωτικά χάπια που βρήκαν οι αστυνομικοί κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε η Βελγίδα, με συνοδηγό τον 65χρονο, οδήγησαν σε έρευνα στο σπίτι όπου διέμεναν οι δύο αλλοδαποί.

Με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν στον προαύλιο χώρο του σπιτιού συσκευασία με ακατέργαστο χασίς βάρους ενός κιλού και 66 γραμμαρίων, κρυμμένη κάτω από διάφορα αντικείμενα, 189 γραμμάρια σε σωλήνα καμινάδας και 32 κάτω από εξωτερικό νεροχύτη.

Σε διάφορους χώρους του σπιτιού, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, φυσίγγιο πολεμικού τυφεκίου, διαμετρήματος 7,62 mm, φυσίγγιο πυροβόλου όπλου διαμετρήματος 9 mm, θήκη με 10 αβολίδωτα φυσίγγια των 8 mm και δύο μαχαίρια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.