Αγοράκι 2,5 ετών έπεσε σε πισίνα ξενοδοχείου και κατάπιε μεγάλη ποσότητα νερού

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Παραλίγο δυστύχημα θα συνέβαινε σε πισίνα ξενοδοχείου στη Μύκονο, όταν ένα αγοράκι 2,5 ετών ξέφυγε για λίγα λεπτά από την προσοχή του πατέρα του, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί ανασύρθηκε άμεσα από την πισίνα, ωστόσο είχε καταπιεί μεγάλη ποσότητα νερού. Του παρασχέθηκαν επιτόπου οι πρώτες βοήθειες, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Παίδων για νοσηλεία και περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Η κατάσταση της υγείας του μικρού αγοριού παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς, προκειμένου να διασφαλιστεί ότι δεν θα υπάρξουν επιπλοκές.

Οι αρχές της Μυκόνου διερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό, προκειμένου να διαπιστωθεί πώς το παιδί από τη Γερμανία, βρέθηκε χωρίς επίβλεψη κοντά στην πισίνα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.