«Ακούω σχόλια ότι άλλες πασχίζουν να γίνουν μάνες και κανένας δεν ξέρει τι έχω περάσει εγώ»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Μαίρη Συνατσάκη διοργάνωσε ένα πάρτι για τα εγκαίνια του καινούργιου καταστήματoς για την εταιρεία ρούχων που έχει με την Αθηνά Οικονομάκου.

Η youtuber μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπών για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται κατά καιρούς από τότε που έγινε μητέρα και για το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στο «Shopping Star».

Δείτε το βίντεο



«Όταν εκφράζω μια άποψη ότι θα αφήσω το παιδί μου να επιλέξει το κοινωνικό του φύλο, ακούω σχόλια ότι άλλες πασχίζουν να γίνουν μάνες και έχει γίνει μάνα αυτή και κρίμα το καημένο το παιδί. Αυτό είναι μια καινούργια πίστα χολής που πονάει, δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω. Γιατί κανένας δεν ξέρει και εγώ τι έχω περάσει για να γίνω μάνα και επειδή η δική μου πρόθεση είναι αγάπης και μόνο, αγάπης και αποδοχής, δεν μπορώ να καταλάβω καν που χωράει το μίσος αυτό» ανέφερε η Μαίρη Συνατσάκη.

«Έκανα και εγώ κουβέντα για το “Shopping Star”. Είμαι μία από τους πάρα πολλούς ανθρώπους που έχουν δει. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Θα ήθελα να το κάνω» αποκάλυψε στη συνέχεια.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.