Αναζητείται για να συλληφθεί ο Χρήστος Παππάς

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία αναζήτησης εκ μέρους της ΕΛ.ΑΣ. του Χρήστου Παππά προκειμένου να οδηγηθεί και αυτός, αρχικά στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και ακολούθως στο σωφρονιστικό κατάστημα που θα οριστεί.

Μέχρι τις 6:00 το απόγευμα τα ίχνη του πρώην βουλευτή και καταδικασθέντος για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης δεν είχαν ωστόσο εντοπισθεί.

Νωρίτερα στη ΓΑΔΑ οδηγήθηκε ο αρχηγός της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε παρουσιαστεί στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του, στην Πεύκη, μαζί με την κόρη του Ουρανία Μοχαλολιάκου, η οποία παραπλάνησε τους δημοσιογράφους που περίμεναν έξω από το σπίτι τους.

Από το ΑΤ Πεύκης ο Μιχαλολιάκος μεταφέρθηκε στη ΓΑΔΑ με υπηρεσιακό όχημα, ενώ, με δικό της αυτοκίνητο το συνόδευε η κόρη του μαζί με την καταδικασθείσα (με αναστολή) μητέρα της Ελένη Ζαρούλια.
Η Ουρανία Μιχαλολιάκου μάλιστα επιτέθηκε με ύβρεις στους δημοσιογράφους μέσα από το αυτοκίνητό της ενώ ανάλογες σκηνές διαδραματίστηκαν και έξω από ΑΤ Πεύκης.

Ο αρχηγός της ΧΑ οδηγήθηκε στον έβδομο όροφο, στο τμήμα αναζητήσεων, όπου βρίσκονται ήδη οι Κασιδιάρης, Γερμενής και Ηλιόπουλος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.