Άννα Παπαδοπούλου: Δίνουμε δεύτερη ευκαιρία για όσους έχασαν την περιουσία τους για δάνεια στα χρόνια της κρίσης

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Δίνουμε πραγματική δεύτερη ευκαιρία σε δανειολήπτες ή σε εγγυητές που έχασαν την περιουσία τους για δάνεια που δόθηκαν στα χρόνια της κρίσης», αναφέρει η Άννα Παπαδοπούλου σε βίντεο που αναρτήθηκε στον λογαριασμό της ΕΛΑΣ στο Facebook.

«Ανακτούν φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα ώστε να μπορούν να ενταχθούν ξανά στην οικονομική ζωή, να εργαστούν, να επιχειρήσουν, να σταθούν στα πόδια τους», συνεχίζει η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος και προσθέτει:

«Όσοι κατάφεραν, υπερβάλλοντας δυνάμεις, να είναι συνεπείς μέσα από ρυθμίσεις διαγράφονται από τον Τειρεσία. Και όσοι σήμερα βρίσκονται εκ νέου σε ασφυκτική πίεση εξαιτίας της πληθωριστικής κρίσης, επαναλαμβάνουμε το πρόγραμμα του 2015 για ρυθμίσεις σε φορολογικές και ασφαλιστικές οφειλές 120 δόσεις στη βασική οφειλή με διαγραφή προσαυξήσεων».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.