Άντρας εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα παραγωγής

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται πλέον ο 45χρονος από την Κοζάνη ο οποίος τραυματίστηκε πολύ σοβαρά, μετά από εργατικό ατύχημα στον χώρο εργασίας του.

Συγκεκριμένα ο άντρας εγκλωβίστηκε σε μηχάνημα παραγωγής ζωοτροφών σε εργοστάσιο στη Νεάπολη Κοζάνης. Σύμφωνα με την ΕΡΤ φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα, με κυριότερο ένα ψηλά στον μηρό.

Η κατάσταση του 45χρονου ήταν πολύ σοβαρή, όταν έφτασε στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης κατάφεραν να σταματήσουν μετά από τετράωρη χειρουργική επέμβαση την ακατάσχετη εσωτερική αιμορραγία.

Σταθεροποίησαν επίσης αιμοδυναμικά την κατάσταση της υγείας του και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο λόγω των υπολοίπων τραυμάτων να μεταφερθεί άμεσα στη Θεσσαλονίκη.

Το χρονικό του ατυχήματος
Το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (8/6), σε εργοστάσιο παραγωγής ζωοτροφών, στο 5ο χλμ Νεάπολης Κοζάνης, στην παλαιά Εθνική Οδό Κοζάνης – Καστοριάς.

Ο 45χρονος κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι από μηχανή επεξεργασίας ζωοτροφών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ χάρη σε έναν συνάδερφό του, που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, σταμάτησε τη λειτουργία του μηχανήματος, με αποτέλεσμα να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα για τον απεγκλωβισμό του, 13 πυροσβέστες με 4 οχήματα καθώς επίσης δυνάμεις της Αστυνομίας και πλήρωμα του ΕΚΑΒ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.