Απάντηση Κεραμέως στον ΣΥΡΙΖΑ: «Εμείς λειτουργούμε θεσμικά, όχι με προσωπικές επιθέσεις»

«Οι τοποθετήσεις του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και οι απαντήσεις προς την αντιπολίτευση δεν αφορούν τα πρόσωπα, αλλά το θεσμό που εκπροσωπούν» υπογραμμίζει η υπουργός Νίκη Κεραμέως απαντώντας στις βολές που εξαπέλυσε εναντίον της ο ΣΥΡΙΖΑ με αιχμή τη δήλωσή της για την απουσία του Νίκου Φίλη από τη συζήτηση στη Βουλή σχετικά με την επιλογή των σημαιοφόρων.

«Σε αντίθεση με τις προσωπικές επιθέσεις του ΣΥΡΙΖΑ, εμείς λειτουργούμε θεσμικά και δίχως χαρακτηρισμούς» γράφει η κ. Κεραμέως σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως επισήμανε, «σε συνέχεια της απάντησής μας και αφότου πληροφορήθηκα την αιτία απουσίας του κ. Φίλη, του τηλεφώνησα προσωπικά. Του εύχομαι ολόψυχα γρήγορα περαστικά και προσδοκώ, όπως επανειλημμένως έχω τονίσει, σε εποικοδομητικό διάλογο και συνεργασία για το μέλλον των παιδιών μας».

Όσο για την κ. Τζούφη, που αναπληρώνει θεσμικά τον κ. Φίλη, η υπουργός Παιδείας σημειώνει πως «σίγουρα δεν συναντηθήκαμε, όπως αναληθώς αναφέρεται, ούτε στην Ολομέλεια ούτε στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.