Απίστευτο περιστατικό σε νοσοκομείο: Του πέταξε συρραπτικό στο κεφάλι γιατί του ζήτησε κι άλλα χαρτιά

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 28χρονος, πήγε στα γραφεία της Νοσηλευτικής Μονάδας για να διεκπεραιώσει ένα προσωπικό του ζήτημα.

Του ζητήθηκε να προσκομίσει κάποια έγγραφα, τα οποία και έφερε, αλλά σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο υπάλληλος τον ενημέρωσε στη συνέχεια ότι δεν ήταν τα σωστά έγγραφα ώστε να εξυπηρετηθεί και να «προχωρήσει» η υπόθεσή του.

Τότε ο 28χρονος άρχισε να βρίζει και να βγαίνει εκτός εαυτού. Παρά την προσπάθεια του υπαλλήλου να τον ηρεμήσει, ο 28χρονος φέρεται να έγινε ακόμα πιο επιθετικός και μετά από λίγα δευτερόλεπτα άρπαξε το συρραπτικό από το γραφείο και το εκσφενδόνισε στον υπάλληλο, τον οποίο τραυμάτισε στο στήθος και στο χέρι!

Ο 28χρονος μετά το περιστατικό βγήκε από το γραφείο και εξαφανίστηκε και ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ήλιδας, όπου αστυνομικοί έφτασαν στην νοσηλευτική μονάδα και πήραν κατάθεση.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάποιο «επεισόδιο» στο νοσοκομείο Αμαλιάδας. Τα περισσότερα έχουν συμβεί κυρίως κατά τις νυχτερινές ώρες, με επισκέπτες ή ασθενείς που έχουν προσέλθει στο τμήμα επειγόντων περιστατικών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.