Ατελείωτος «Γολγοθάς» για τους εγκλωβισμένους- Κοιμήθηκαν σε πάτωμα ξενοδοχείου

Έναν ατελείωτο «Γολγοθά» ανέβηκαν οι οδηγοί που εγκλωβίστηκαν στην Αττική Οδό.

Οι άνθρωποι που έμειναν ώρες μέσα στα αυτοκίνητά τους ακινητοποιημένοι χωρίς νερό, φαγητό και μπαταρία στο κινητό τους, οδηγήθηκαν λίγο μετά τις 21:00 σε ξενοδοχείο της Αθήνας, μόνο που κοιμήθηκαν στο πάτωμα, στις καφετέριες καφέ και σε τραπέζια.

Πολλοί από αυτούς, μάλιστα, ήταν ηλικιωμένοι άνθρωποι, που είχαν εξουθενωθεί τόσες ώρες στους δρόμους.

Όπως οι ίδιοι κατήγγειλαν, στη ρεσεψιόν τους έλεγαν πως δεν έχει δωμάτια και πως όλα είναι κλεισμένα. Eπίσης, πως το κάθε δωμάτιο κοστίζει 199 ευρώ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star, η διεύθυνση του ξενοδοχείου ισχυρίστηκε πως δεν είχε διαθέσιμα δωμάτια γιατί είχαν κρατήσεις από συνεργαζόμενες εταιρίες και από αεροπορικές. Ισχυρίστηκαν επίσης πως αν είχαν έστω ένα δωμάτιο θα το διέθεταν για τους ταλαιπωρημένους οδηγούς.

Τώρα όσον αφορά το κόστος των δωματίων, οι ίδιοι ισχυρίζονται πως δεν κοστίζουν 199 ευρώ και ίσως αυτό προέκυψε επειδή οι άνθρωποι έβαλαν κάποιες άσχετες ημερομηνίες στο διαδίκτυο και γι΄ αυτό οι τιμές ήταν πιο αυξημένες.

Στο ξενοδοχείο έμειναν 100 άτομα τα οποία προσπάθησαν να στριμωχτούν στην καφετέρια και στο lobby του ξενοδοχείου.Κάποιοι από τους ταλαιπωρημένους οδηγούς της Αττικής Οδού κοιμήθηκαν στο αεροδρόμιο, στο πάτωμα με μία κουβέρτα που μοίρασε ο στρατός, ξηρά τροφή, και ένα κουπόνι για αγορές έως 10 ευρώ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.