Μπαράζ χαλαζοπτώσεων σε περιοχές της Πελοποννήσου, της Βόρειας και της Δυτικής Ελλάδας, καταγράφεται από τα ξημερώματα της Τετάρτης, επιβεβαιώνοντας τις προβλέψεις των μετεωρολόγων για επικείμενο κύμα κακοκαιρίας.
Η τελευταία περιοχή που «επισκέφθηκε» η κακοκαιρία «Φοίβος» είναι ο Αστακός, στην Αιτωλοακαρνανία, όπου από νωρίς το πρωί της Τετάρτης εκδηλώθηκε σφοδρή καταιγίδα. Σύντομα, ωστόσο, οι σταγόνες βροχής μετατράπηκαν σε χαλάζι, με το φαινόμενο να διαρκεί για αρκετή ώρα και να «μεταμορφώνει» τους δρόμους της περιοχής.
Σοβαρά προβλήματα αντιμετώπισε και η Χαλκιδική. Σύμφωνα με το halkidikinews.gr, στις περιοχές της Συκιάς και της Σάρτης έπεσε δυνατό χαλάζι και από τα νερά της βροχής προκλήθηκαν κατολισθήσεις βράχων -κυρίως στην επαρχιακή Σιθωνίας.
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, τα τερτίπια της κακοκαιρίας Φοίβος, θα συνεχιστούν έως την Κυριακή, πλήττοντας αρκετές περιοχές της χώρας.































