Σε δίωρη συμβολική κατάληψη των γραφείων του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής προχώρησαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Χανίων.
Σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου εργαζομένων στους ΟΤΑ Αθηνά Γιαννουλάκη, η κινητοποίηση έγινε με αίτημα να προχωρήσει η δημοτική αρχή στην πρόσληψη προσωπικού, ώστε να καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες του Οργανισμού.
Όπως υποστήριξε, στον ΔΟΚΟΙΠΠ υπηρετούν σήμερα μόλις δύο διοικητικοί υπάλληλοι, παρά τις υποσχέσεις της δημοτικής αρχής για προσλήψεις.
Παράλληλα εξέφρασε την αντίθεση του συλλόγου των εργαζομένων στους ΟΤΑ, στο ενδεχόμενο ΜΚΟ και ιδιώτες εργολάβοι να αναλάβουν την κάλυψη υπηρεσιών στο Δήμο Χανίων.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.






























