Χαρμάνης: H Κάρολαϊν έγινε σύμβολο στον αγώνα κατά της βίας των γυναικών

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Βολιώτης συνήγορος πολιτικής αγωγής της οικογένειας της Καρολάιν Κράουτς, Αθανάσιος Χαρμάνης, σε δήλωσή του έκανε λόγο για ιστορική δίκη, προσθέτοντας πως η Κάρολαϊν έγινε σύμβολο στον αγώνα κατά της βίας των γυναικών. Ο κ. Χαρμάνης ανέφερε ακόμη πως το δικαστήριο δεν επέτρεψε στον κατηγορούμενο να συνεχίσει την παραπλάνηση που έκανε επί 37 ημέρες. «Ήταν ένα αδίκημα ειδεχθες» είπε ο κ. Χαρμάνης και σημείωσε ότι για έξι λεπτά και πλέον στα χέρια του κατηγορούμενου, ψυχορραγούσε η γυναίκα της ζωής του, όπως έλεγε ο κατηγορούμενος. Κατά τον συνήγορο τα κρίσιμα λεπτά του εγκλήματος προέκυψε πως ήταν περισσότερα από πέντε.

Απο την πλευρά του ο κ. Αλέξανδρος Παπαιωννίδης, συνήγορος υπεράσπισης του 33χρονου, είπε: «Το μόνο σίγουρο για τον εντολέα μου είναι ότι παραμένει ο χαμός της γυναίκας του. Θεωρώ πως είναι μια ποινή που προβλέπονταν και λόγω των συνθηκών ήταν αναμενόμενη».

Η Σοφία Βλαχιώτη, επίσης συνήγορος υπεράσπισης, τόνισε: «Κάναμε τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια να αναδειχθούν τα πραγματικά περιστατικά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.