Χάθηκαν τα ίχνη του λίγο μετά από αυτή τη φωτογραφία

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για τον αγνοούμενο άντρα. Η εξαφάνιση στην Κρήτη έχει κινητοποιήσει τις Αρχές, με τους στενούς συγγενείς του, να απευθύνουν εκκλήσεις…

Στο κόκκινο η αγωνία της οικογένειας του αγνοούμενου άντρα στην Κρήτη. Η εξαφάνιση δηλώθηκε το μεσημέρι όταν ο «Καπετάν Γιάννης» όπως ήταν γνωστός στο Φόδελε χάθηκε μυστηριωδώς. Οι δικοί του άνθρωποι ζητούν να μην σταματήσουν οι έρευνες καθώς όπως επισημαίνουν ο άνθρωπός τους, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και η ζωή του, βρίσκεται σε κίνδυνο.

Τη βοήθεια των πολιτών ζητά η οικογένεια του «Καπετάν Γιάννη», τα ίχνη του οποίου χάθηκαν σήμερα το μεσημέρι, από την περιοχή του Φόδελε, του Δήμου Μαλεβιζίου στην Κρήτη.

Ο Γιάννης Γκιώνης βρισκόταν με τους συγγενείς του στη γιορτή πορτοκαλιού, στην Πλατεία του Φόδελε, όταν σε ανύποπτο χρόνο διέφυγε της προσοχής τους και έκτοτε αγνοείται. Λίγο νωρίτερα μάλιστα είχε βγάλει και μία φωτογραφία. Είναι η εικόνα που οι συγγενείς του ζήτησαν να δημοσιοποιηθεί, σε μια προσπάθεια να βρεθούν ίχνη του ανθρώπου τους.

Ο ηλικιωμένος, που πάσχει από άνοια, ακούει στο «καπετάν Γιάννης». Έχει ύψος περίπου 1,62, είναι αδύνατος και έχει λευκα κοντά μαλλια. Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι να επικοινωνήσει με την αστυνομία.

Πηγή: cretalive.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.