Χρηστίδης: Ο Πολάκης έπρεπε να είχε φύγει από την κυβέρνηση

Την πεποίθηση ότι ο αν ο κ. Μητσοτάκης δεν έκανε την πρόταση μομφής και άφηνε τα πράγματα να εξελιχθούν θα ήταν πάρα πολλοί αυτοί στο ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι θα ζητούσαν να φύγει αύριο το πρωί ο κ. Πολάκης από τη θέση του, εξέφρασε χθες το βράδυ στο κρατικό κανάλι, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ, ενώ σχολίασε αρνητικά το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα αναφερόμενος στις επιλογές του κ. Τσίπρα για το ευρωψηφοδέλτιο διερωτήθηκε αν είναι αυτό «προοδευτική επιλογή» να έχει μέσα «από τον κ. Κουρουμπλή μέχρι τον κ. Αρβανίτη οι οποίοι σφάζονται;» και «από τον κ. Λάμπρου μέχρι την κ. Κουντουρά οι οποίοι είναι οι δύο όψεις της συντήρησης;»

Για το θέμα που προέκυψε με το κ. Πολάκη σημείωσε: «αποτελεί προοδευτική επιλογή ο ίδιος ο κ. Τσίπρας ο οποίος αποδέχεται και ταυτίζεται με τον κύριο Πολάκη; Επέλεξε να ταυτιστεί με τον κ. Πολάκη την ώρα που ο κ. Φίλης και άλλοι βουλευτές και υπουργοί είχαν το θάρρος να διαφοροποιηθούν».

Και εξέφρασε την άποψη ότι «αν ο κ. Μητσοτάκης δεν έκανε την πρόταση μομφής και άφηνε τα πράγματα να εξελιχθούν θα ήταν πάρα πολλοί αυτοί στο ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι θα ζητούσαν το ορθό, να φύγει αύριο το πρωί ο κ. Πολάκης από τη θέση του».

«Δεν αξίζει ένας άνθρωπος ο οποίος έχει αυτές τις απόψεις να είναι κομμάτι καμιάς κυβέρνησης», συμπλήρωσε για τον κ. Πολάκη.

«Εμείς είμαστε σαφείς, ο κ. Πολάκης θα έπρεπε ήδη να έχει φύγει από την κυβέρνηση. Το κρίσιμο ζήτημα είναι να απομονώσουμε τέτοιου είδους συμπεριφορές διότι ευνοούν ακραίες φωνές σαν αυτές της Χρυσής Αυγής είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη», κατέληξε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.