Δ. Παπαδημούλης: Ρατσιστική η λογική «κοινωνικό μέρισμα μόνο για Έλληνες»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Η λογική “κοινωνικό μέρισμα μόνο για Έλληνες” μυρίζει ρατσισμό», έγραψε στο twitter ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, με αφορμή τα στοιχεία που δείχνουν ότι ένας στους 10 δικαιούχους του βοηθήματος είναι αλλοδαπός.

«Θα πουν κάτι γι’ αυτό η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής; Πάλι μικροπολιτική σιωπή;», διερωτήθηκε και τόνισε πως «το κοινωνικό μέρισμα καλώς το πήραν όσοι μένουν στην Ελλάδα και πληρούν τις νόμιμες προϋποθέσεις, καθώς και τα κοινωνικά κριτήρια που ορίστηκαν».

Για το ζήτημα τοποθετήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά FM και ο εργατολόγος Γιώργος Ρωμανιάς. «Δεν θα έλεγα ότι αυτό είναι κακό από τη στιγμή που οι αλλοδαποί δουλεύουν στη χώρα μας και είναι δεδομένο ότι η μαύρη εργασία κυριαρχεί σε αυτούς ήταν επόμενο ότι θα γίνει αυτό», ανέφερε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.