«Δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τ@@@α»

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε ο Γιάννης Ζουγανέλη. Συγκεκριμένα μιλώντας στο «Secret» των Παραπολιτικών, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, για τα ριάλιτι, τις τηλεοπτικές εκπομπές, αλλά και το lifestyle.

«Έχω τεράστια αποστροφή στα ριάλιτι και ειδικά στο Big Brother. Δεν περίμενα με ένα κίνημα τεράστιο παγκοσμίως σαν το #MeToo να υπάρχει εκπομπή όπου να εκτίθενται τόσο πολύ οι γυναίκες, όπως σε αυτό και στο The Bachelor.

Τα άλλα τα σόου με τα τραγούδια έχουν μια αξιοπρέπεια», είπε αρχικά ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης παραδέχεται πως αγαπά την τηλεόραση, γι’ αυτό και τον ενοχλεί πολύ όταν «η μία εκπομπή μιλά για το τι κάνει η άλλη εκπομπή. Δεν αφορά τον κόσμο αυτό, θα υπάρξει αποστροφή.

Έρχεται και το τέλος του lifestyle, γιατί δεν γίνεται να γίνει πρότυπο της γυναίκας η κάθε τσόντα. Είναι δυνατόν τώρα;».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.