Διαπληκτισμοί και μεγάλες ουρές συνταξιούχων έξω από τις τράπεζες

Παρά τις συνεχείς συστάσεις προς τους πολίτες για να τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής, μεγάλες ουρές σχηματίστηκαν σήμερα έξω από τράπεζες, από συνταξιούχους οι οποίοι συνωστίστηκαν προκειμένου να λάβουν τις συντάξεις τους αλλά και για να πληρώσουν λογαριασμούς.

Η κάμερα του OPEN TV κατέγραψε εικόνες με ατελείωτες ουρές ακόμη και διαπληκτισμούς μεταξύ όσων περίμεναν έξω από τις τράπεζες. Φυσικά κανένας από τους συνταξιούχους δεν φαίνεται να τηρεί τις αποστάσεις ασφαλείας, ενώ κάποιοι φαίνονται να μην φορούν ούτε την απαραίτητη μάσκα και γάντια. Οι τράπεζες λόγω ασφαλείας έχουν ορίσει μέγιστο αριθμό πελατών που μπορούν να εισέρχονται στα υποκαταστήματα με τον συνωστισμό πλέον να μεταφέρεται έξω από αυτές.

YouTube player

Καλύτερη η κατάσταση στις λαϊκές αγορές
Εμφανώς καλύτερη ήταν η κατάσταση σήμερα στις λαϊκές αγορές, με τους πωλητές να έχουν τοποθετήσεις ταμπέλες στους πάγκους τους, με τις οποίες να υπενθυμίζουν στους πολίτες τις αποστάσεις ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται. Μάλιστα, οι ίδιο οι πωλητές τηρούν και τις δικές τους αποστάσεις στους πάγκους τοποθετώντας τους στα τουλάχιστον στα 10 μέτρα ανά μεταξύ τους.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.