Διάρρηξη στο γραφείο του Ευκλείδη Τσακαλώτου

Διάρρηξη στο γραφείο του πρώην υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, σημειώθηκε τις προηγούμενες ημέρες, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος μέσω των social media, με τους δράστες να αφαιρούν δύο υπολογιστές.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ-Προδευτική Συμμαχία:

“Σήμερα το πρωί, μπαίνοντας στο γραφείο με τους συνεργάτες μου αντικρίσαμε αυτήν την εικόνα. Οι διαρρήκτες αφού σκαρφάλωσαν στον 7ο όροφο, έσπασαν τον εξωτερικό τοίχο, ανακάτεψαν τα έγγραφα και αφαίρεσαν τους υπολογιστές μας.

Προφανώς δεν είναι ακόμη γνωστά τα κίνητρα τους και όλα είναι πιθανά. Έχουν φυσικά γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξακρίβωση της ταυτότητας των δραστών και των στόχων τους.

Τίποτα και κανένας δεν θα μας τρομοκρατήσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας φιμώσει, τίποτα και κανένας δεν θα μας σταματήσει. Και ας ψάξουν όσο θέλουν αυτά που αφαίρεσαν αν αυτός ήταν ο στόχος τους. Δεν έχουμε τίποτα να κρύψουμε. Το πολύ πολύ να μάθουν κάποια οικονομικά”, αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο πρώην υπουργός.



ΣΥΡΙΖΑ: Περιμένουμε την άμεση εξιχνίαση της υπόθεσης

Περιμένουμε από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την ΕΛ.ΑΣ την άμεση εξιχνίαση της διάρρηξης στο γραφείο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου και συντονιστή οικονομικού κύκλου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Πρόκειται για πολύ σοβαρό περιστατικό και οι αρμόδιες Αρχές οφείλουν να το διαλευκάνουν άμεσα, για να μη μείνει καμία σκιά, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του με αφορμή το περιστατικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.