Δικογραφία σε βάρος 27χρονου για πορνογραφία ανηλίκων

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Δικογραφία τακτικής διαδικασίας για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου σχηματίστηκε σε βάρος 27χρονου από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε έπειτα από αίτημα των κυπριακών Αρχών για διενέργεια έρευνας σε οικία ατόμου, το οποίο φέρεται να απέσπασε από ανήλικη Κύπρια υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, μέσω διαδικτυακού παιχνιδιού και προγράμματος επικοινωνίας.

Σύμφωνα με τις αρχές, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 27χρονου, στις 4 Απριλίου στην Αττική, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συσκευή κινητού τηλεφώνου, που περιείχε κάρτα αποθήκευσης και τρία φορητά μέσα αποθήκευσης, τύπου USB, ενώ παράλληλα ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του στην υπό διερεύνηση υπόθεση.

Ο 27χρονος φέρεται να απέσπασε από ανήλικη υπήκοο Κύπρου υλικό πορνογραφίας ανηλίκων, μέσω διαδικτυακού παιχνιδιού και προγράμματος επικοινωνίας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.