«Έχω ψάξει τα κινητά των παιδιών μου και δεν ντρέπομαι καθόλου»

Ο Αντώνης Βλοντάκης συνάντησε την Τζένη Θεωνά, το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Μαμα-δες» της ΕΡΤ2.

Ο πρώην αθλητής της υδατοσφαίρισης και ηθοποιός μίλησε για την σχέση με την σύζυγο και τα τρία τους παιδιά, που βρίσκονται όλα στην εφηβεία και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας.

«Έχω ψάξει τα κινητά των παιδιών μου…»
Ειδικότερα, ο Αντώνης Βλοντάκης εξομολογήθηκε πως «τα τρία μου παιδιά είναι στην εφηβεία. Είναι 18,5, 17,5 και 16 χρονών. Τρώω ξύλο από παντού! Μπαίνω με κράνος στο σπίτι, φεύγω και είναι σπασμένο το κράνος! Μέχρι τώρα θα πω πως δεν ήταν τόσο έντονη η εφηβεία τους, τώρα όμως νομίζω ότι είμαστε στα βαθιά της. Το εντοπίζω στις αντιδράσεις, ότι δηλαδή εμείς οι γονείς «δεν ξέρουμε τι μας γίνεται» και «οι αντιλήψεις σας είναι λαθεμένες, ξεπερασμένες και δεν θα μου πείτε εσείς τι θα κάνω». Γιατί εγώ και η γυναίκα μου έχουμε επιλέξει να είμαστε πάνω από τα παιδιά όλα αυτά τα χρόνια, δεν θέλαμε να έχουμε εξωγενείς παράγοντες αλλά θέλαμε να έχουμε την πλήρη ευθύνη. Οπότε έχει φάει πολύ κούραση και ταλαιπωρία η γυναίκα μου, ηρωίδα είναι για μένα, γιατί επέλεξε την πιο δύσκολη δουλειά του κόσμου. Να είναι μητέρα και σύζυγος».

«Επικοινωνούμε, μου λένε ακόμα και για τα ερωτικά τους, έχω ψάξει και τα κινητά τους. Ναι, το έχω ψάξει και το έχω δηλώσει και δημόσια και δεν ντρέπομαι καθόλου για αυτό. Ξέρεις όμως τι γίνεται; Δεν είναι ότι δεν έχω εμπιστοσύνη στα δικά μου παιδιά, δεν έχω εμπιστοσύνη στους άλλους».

«Τους έχω επικοινωνήσει ότι όσο μένουν στο σπίτι θα λειτουργούν σύμφωνα με τους δικούς μου κανόνες. Τώρα που η μεγάλη μου κόρη έφυγε από αυτό το κομμάτι και είναι ενήλικη, σύμφωνα με τον νόμο, θα πάει να ζήσει μόνη και θέλω να το κάνει αυτό. Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα» παραδέχθηκε, ακόμα, ο Αντώνης Βλοντάκης στην κάμερα του ψυχαγωγικού μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.




Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.