Έφη Αχτσιόγλου: Τι φοβάται η ΝΔ από ένα ντιμπέιτ μεταξύ Τσίπρα – Μητσοτάκη;

Επίθεση στη Νέα Δημοκρατία μετά την απόφαση της διακομματικής επιτροπής να διεξαχθεί ντιμπέιτ όλων των πολιτικών αρχηγών την 1η Ιουλίου, εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, μετά την άρνηση της πρώτης να να υπάρξει ντιμπέιτ μεταξύ του κ. Τσίπρα και του κ. Μητσοτάκη.

«Από την πλευρά μας θέσαμε εκ νέου, μετ’ επιτάσεως, το αίτημα για διεξαγωγή ντιμπέιτ ανάμεσα στον Πρωθυπουργό και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πέραν του ντιμπέιτ μεταξύ όλων των πολιτικών αρχηγών, πλην της Χρυσής Αυγής, το οποίο και συμφωνήθηκε», ανέφερε η κ. Αχτζιόγλου μετά το πέρας της συνεδρίασης της διακομματικής επιτροπής και σχολιάζοντας την άρνηση της ΝΔ για ντιμπέιτ των δυο αρχηγών διερωτήθηκε: Τι ακριβώς φοβάται η αξιωματική αντιπολίτευση από μία τέτοια αντιπαράθεση; Υπάρχουν πράγματα που θέλει να κρύψει από το πρόγραμμά της;

«Και τι, τελικά, το αρνητικό υπάρχει στη διεξαγωγή μιας προγραμματικής αντιπαράθεσης μεταξύ δύο υποψήφιων πρωθυπουργών, όπως συμβαίνει σε πολλές χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και όπως συνέβαινε και σε προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις στη χώρα μας», πρόσθεσε και κάλεσε τη ΝΔ «να προβληματίσουν και κάθε πολίτη, ο οποίος έχει δικαίωμα να γνωρίζει το σχέδιο και το πρόγραμμα για την επόμενη μέρα, των κομμάτων που διεκδικούν τη διακυβέρνηση της χώρας».