«Είμαι εργαζόμενη, μητέρα και εμβολιασμένη με AstraZeneca»

«Δεν είχα κανένα ενδοιασμό, ήθελα μόνο εμβολιασμό για να κάνουμε και ρίμα.

Η μάσκα δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά της Ελένης Κίτσιου, που εμβολιάστηκε πριν από μερικές ημέρες. Πλέον η ιδιότητα με την οποία συστήνεται άλλαξε… «Είμαι εργαζόμενη μητέρα εμβολιασμένη με AstraZeneca» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Πριν από μία εβδομάδα έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου και όπως εξηγεί στο LIVE NEWS τα ήπια συμπτώματα των πρώτων ωρών δεν τη φόβισαν. «Έκανα τη πρώτη δόση με AstraZeneca περίπου πριν μία εβδομάδα και νιώθω πανευτυχής. Και δεν νιώθω μόνο εγώ τυχερή νιώθουν και οι συνάδελφοι στη δουλειά» πρόσθεσε.

Η καθημερινότητα της στη δουλειά, δεν έχει αλλάξει. Η Ελένη συνεχίζει να τηρεί τα μέτρα προστασίας φορώντας μάσκα και τηρώντας αποστάσεις από τους συναδέλφους της.

«Φοράμε μάσκες και αποστάσεις και γενικά προσέχουμε γιατί μόλις σχολάμε από εδώ γυρνάμε όλοι σ’ ένα σπίτι» τόνισε και συμπλήρωσε: «Σαφώς η ανοσία δεν έχει φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα αλλά μέρα με την ημέρα η διάθεση μας ανεβαίνει. Η ψυχολογία μας είναι διαφορετική».

Ως εργαζόμενη μητέρα, τόσο η ίδια όσο και η 7χρονη κόρη της αδημονούν ν’ ανοίξουν από Δευτέρα τα σχολεία. «Ξεκινάει από βδομάδα με τα self tests. Είναι εξοικειωμένη και έχει αποδεχτεί ότι πρέπει να κάνει αυτή τη θυσία 2 φορές την εβδομάδα να ενοχλεί τον εαυτό της λίγο για να ξαναδεί τους φίλους της και τη δασκάλα της» συμπλήρωσε.

Μετά τον εμβολιασμό της ίδιας, του συζύγου αλλά και των γονιών της η Ελένη βλέπει επιτέλους τον τερματισμό σε αυτόν τον δύσκολο μαραθώνιο της πανδημίας.

«Είμαστε όλοι πολύ καλά. Μέχρι και η γιαγιά μου, η προγιαγιά του παιδιού μου εμβολιασμένη κι αυτή ηλικίας 85 ετών» υπογράμμισε.

Νέο ρεκόρ κατέγραψε χτες η χώρα μας με 114.680 εμβολιασμούς μέσα σε 1 ημέρα, κάνοντας 1 βήμα πιο κοντά στο πολυπόθητο τείχος ανοσίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.