«Είναι πολύ μ@λ@κα@ς»

«Η Εκκλησία θα έπρεπε να μη μιλάει και πολύ. Γνωρίζω πολλούς ιερείς που είναι παντρεμένοι με παιδιά και ομοφυλόφιλοι» είπε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή της η Βάσια Τριφυλλη. με αφορμή το νόμο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Η δημοφιλής ηθοποιός αλλά και παρουσιάστρια του θρυλικού «Ραντεβού στα τυφλά», Βάσια Τριφύλλη μίλησε στην εκπομπή «Γεια σου» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια.«Ο πυρήνας της ελληνικής οικογένειας δεν μπορεί να αλλάξει με τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, γιατί είναι η παλαιότερη των Ευρωπαίων πολιτών», ανέφερε αρχικά η Βάσια Τριφύλλη.
«Όταν αποφάσισα να υιοθετήσω το παιδί μου, άκουσα όλα τα «δεν μπορώ». Τι άλλο να πουν; Ότι είμαι λεσβία; Ότι είμαι ομοφυλόφιλη; Το να αγάς το παιδί σου δεν είναι το πιο σημαντικό;», σημειώνει η γνωστή ηθοποιός στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

«Α είναι πολύ μ@λ@κ@ς Θεέ μου, συγχώρεσέ με για τον ιερέα σου. Δεν υπάρχει περίπτωση άνθρωπος σώφρων και ιερέας να κάνει τέτοια ηλίθια απαγόρευση. Εν ονόματι ποιου; Του Θεού;», απάντησε η Βάσια Τριφύλλη σε ερώτηση για τον μητροπολίτη Σεραφείμ και την απαγόρευση εισόδου στην εκκλησία σε βουλευτές που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Η Εκκλησία θα έπρεπε να μη μιλάει και πολύ, γιατί έχει πολλούς ομοφυλόφιλους στους κόλπους της. Γνωρίζω και άλλους που είναι παντρεμένοι με παιδιά και ομοφυλόφιλοι», συμπλήρωσε η Βάσια Τριφύλλη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.