Εισαγγελική παρέμβαση για τη διαρροή των καταθέσεων στην αστυνομία

Νέα εισαγγελική έρευνα, αυτή τη φορά για τη διαρροή των καταθέσεων, στην υπόθεση που κρατά ανάστατη ολόκληρη τη χώρα, με τον βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Στόχος να διαπιστωθεί πως τα στοιχεία δεν έμειναν απόρρητα.

Εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων που έκανε η 24χρονη και αναμένεται να δείξουν αν στον οργανισμό της υπήρχαν ουσίες που την οδήγησαν στην κατάρρευση, οι έρευνες συνεχίζονται με τις εξελίξεις να διαδέχονται καθημερινά η μία την άλλη.

Το μεσημέρι προκαταρκτική εξέταση παρήγγειλε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης για τη διαρροή των προανακριτικών καταθέσεων των εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης.

Ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών ζήτησε από τον εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει τη διενέργεια έρευνας, στο επίκεντρο της οποίας θα βρεθεί το αδίκημα της παραβίασης δικαστικού απορρήτου.

Όπως διαπίστωσε ο εισαγγελικός λειτουργός, σε ΜΜΕ, δημοσιεύτηκαν αυτούσιες οι καταθέσεις, με φωτογραφίες των σχετικών εγγράφων, που ελήφθησαν στο Α.Τ. Λευκού Πύργου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.