«Είσαι ακόμη ΚΚΕ;»

Ο Μίλτος Πασχαλίδης έκανε το πολιτικό του σχόλιο και ανέφερε, πως ψηφίζει ακόμη ΚΚΕ, αν και έχει διαφωνήσει σε πολλά από όσα έχει υποστηρίξει το κόμμα.

Καλεσμένος στο «Καλύτερα Αργά», το βράδυ της Πέμπτης 13 Ιουνίου, ο τραγουδιστής ανέφερε αρχικά: «Αυτή τη στιγμή αυτό που με εκνευρίζει στη χώρα, είναι ότι δεν υπάρχει κανονική αντιπολίτευση. Αυτό με εκνευρίζει εκτός από το ΚΚΕ που κάνει την αντιπολίτευση που κάνει την αντιπολίτευση που κάνει πάντα».

Δείτε το βίντεοΤότε, η παρουσιάστρια, Αθηναΐς Νέγκα, τον ρώτησε: «Είσαι ακόμη ΚΚΕ;» με τον Μίλτο Πασχαλίδη να απαντά: «Είμαι ναι». Η παρουσιάστρια φαίνεται πως χαμογέλασε και ο καλεσμένος της, της είπε «προς τι το χαμόγελο; Δεν θα ΄πρεπε;» και εκείνη του απάντησε: «Δεν θα σου πως τι να κάνεις , απλά ρωτάω».

Τότε, ο Μίλτος Πασχαλίδης δήλωσε: «Υπάρχουν πράγματα στα οποία διαφωνώ με το ΚΚΕ, όπως το ότι δεν ψήφισε τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Δεν μου φαίνεται ωραίο. και σε άλλα διαφωνώ αλλά όταν έρχεται η στιγμή να ψηφίσω, πάντα ψηφίζω ΚΚΕ. Θεωρώ ότι είναι το κοντινότερο πολιτικό σπίτι που είχα ή έχω ποτέ. Κατά κύριο λόγο με την οικογένειά σου τσακώνεσαι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.