Έκανε μπάνιο με -3 βαθμούς Κελσίου και δίπλα είχε… χιόνια

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Μπορεί η κακοκαιρία «Ελπίς» να κάνει την επέλασή της σε όλη τη χώρα και να πλήττει τις περιοχές της Εύβοιας, όμως ένας άνθρωπος βρήκε την… ευκαιρία να κάνει το μπάνιο του στα Λουτρά της Αιδηψού παρά το χιόνι και τους -3 βαθμούς Κελσίου που έδειχνε το θερμόμετρο εκείνη την ώρα.

Όπως αναφέρει και το eviatop.gr, ο… τολμηρός κύριος της φωτογραφίας αψήφησε το χιόνι και το τσουχτερό κρύο με τη θερμοκρασία να είναι κάτω από τους μηδέν βαθμούς Κελσίου και βούτηξε στη θάλασσα να απολαύσει το μπάνιο του.

Όμως, η κακοκαιρία «δείχνει τα δόντια της» καθώς 6 χωριά στην Εύβοια έχουν μείνει χωρίς ρεύμα λόγω του χιονιά, με αποτέλεσμα να ηχήσει το 112 αφού το χιόνι έχει φτάσει το 1 μέτρο σε ύψος και έχει «ντυθεί» στα λευκά μέχρι και η Χαλκίδα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.