Εκτελούσε εργασίες, ξέσπασε φωτιά και έφυγε…

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συνελήφθη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδα Πελοπόννησος, ένας άνδρας που κατηγορείται για εμπρησμό στην περιοχή της Ζήριας Αχαΐας που είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει μεγάλη φωτιά, να καούν χιλιάδες στρέμματα γης, δεκάδες σπίτια και να κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ύποπτος για τη φωτιά στην Αχαΐα κατηγορείται ότι εκτελούσε εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης σε σπίτι, όταν σπίθες πετάχτηκαν και άναψαν πευκοβελόνες που βρίσκονταν στο σημείο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας έχει ήδη ομολογήσει. Ο ίδιος υποστήριξε, πως μόλις είδε τις φλόγες φοβήθηκε και επιβιβάστηκε μαζί με τον βοηθό του στο αυτοκίνητο και έφυγαν από το σημείο, καθώς φοβήθηκαν.

Μετά την απολογία του με εισαγγελική εντολή αφέθηκε ελεύθερος μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, ενώ από την πυροσβεστική υπηρεσία του βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο που προβλέπεται σε ανάλογες περιπτώσεις.

Πηγή: pelop.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.