Ελ. Κουντουρά: Δεν υιοθετούμε το ύφος και το περιεχόμενο των δηλώσεων Ζουράρι

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Δεν υιοθετούμε το ύφος και το περιεχόμενο των δηλώσεων του Κώστα Ζουράρι» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Αlpha 989» η υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, προσθέτοντας ότι ο παραιτηθείς υφυπουργός Παιδείας «ανέλαβε την ευθύνη του».

Για το Σκοπιανό η κ. Κουντουρά επεσήμανε ότι «ο ελληνικός όρος ‘Μακεδονία’ δεν μπορεί να περιλαμβάνεται στην ονομασία των Σκοπίων», εκφράζοντας πάντως, την εμπιστοσύνη των ΑΝΕΛ στον ΥΠΕΞ.

Η ίδια εξέφρασε την ικανοποίησή της για τις προ-κρατήσεις στον τουρισμό και τη νέα χρονιά τονίζοντας πως κινούνται από το 10 έως το 30%.

Επισήμανε ακόμη πως καταγράφηκαν μεγάλες πληρότητες τις γιορτές, ενώ, όπως είπε, σημειώθηκε και αύξηση 70% στον εσωτερικό τουρισμό.

Σε ό,τι αφορά στα καζίνο, η δημιουργία των οποίων προβλέπεται στο πολυνομοσχέδιο, είπε πως απαιτείται μελέτη για το πού θα γίνουν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.