Εντοπίστηκε φυσίγγιο κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρός ο Μπάμπης

Το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε φυσίγγιο από κυνηγετικό όπλο κοντά στο σημείο που εντοπίστηκε νεκρός ο Μπάμπης στο Μεσολόγγι, όμως μεταδόθηκε από την ΕΡΤ.

Το φυσίγγιο είναι για αγριογούρουνα, παρόμοιο δηλαδή με αυτό που ο δράστης πυροβόλησε το θύμα, και βρέθηκε σήμερα το πρωί, σε μικρή απόσταση από το σημείο που εντοπίστηκε νεκρός.

Το σημαντικό εύρημα αυτό, όπως και οι δύο καραμπίνες του κρεοπώλη θα μεταφερθούν στην Αθήνα για βαλλιστική εξέταση, για να διαπιστωθεί αν το φυσίγγιο έχει σχέση με την δολοφονία του νεαρού κυνηγού.

Οι ερευνητές της αστυνομίας, δεν αποκλείουν και το ενδεχόμενο ο δράστης να χρησιμοποίησε την καραμπίνα του νεαρού για να τον τραυματίσει θανάσιμα και στη συνέχεια να την πέταξε.

Πώς πυροβολήθηκε ο Μπάμπης Κούτσικος;
Ξετυλίγεται το κουβάρι της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς η νέα ιατροδικαστική έρευνα έφερε νέα στοιχεία για τα όσα συνέβησαν στους βάλτους του Μεσολογγίου την 4η Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η σορός του Μπάμπη Κούτσικου είναι χτυπημένη από μπροστά και στα πλευρά. Έτσι, οι εκτιμήσεις των ειδικών αναφέρουν πως πιθανότατα οι δυο άνδρες να λογομάχησαν για κάτι που ίσως βρήκαν (;) με αποτέλεσμα ο 50χρονος να τραβήξει τη σκανδάλη, σκοτώνοντας τον 31χρονο.

Δεν αποκλείεται ο Μπάμπης να κρυβόταν από τον διώκτη του και να επέλεξε στο συγκεκριμένο σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός, καθώς φαίνεται πως βλήθηκε το σώμα του από ψηλά.

Την ίδια ώρα οι Αρχές αναζητούν τόσο την καραμπίνα του Μπάμπη όσο και του κρεοπώλη και είναι πάρα πολύ πιθανό η ακτίνα των ερευνών να ανοίξει περισσότερο και να μην περιοριστεί στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.