Η σορός της άτυχης γυναίκας, η οποία αγνοείτο από την Δευτέρα (21/01), εντοπίστηκε σήμερα μέσα στο αυτοκίνητό της, στον πάτο της λίμνης Στράτου.
Το πρωί της Τετάρτης (23/01) δύτες της 6ης ΕΜΑΚ βούτηξαν στη λίμνη Στράτου καθώς από την προηγούμενη ημέρα, πυροσβέστες είχαν εντοπίσει συντρίμμια που παρέπεμπαν στο όχημα της 35χρονης καθώς και κηλίδες καυσίμου στην επιφάνεια του νερού.
Λίγο αργότερα, εντόπισαν το όχημα και μέσα σε αυτό τη σορό της γυναίκας, σε σημείο όπου το βάθος της λίμνης φτάνει τα 18 μέτρα.
Υπενθυμίζεται ότι ο συναγερμός για την 35χρονη είχε σημάνει στις 21 Ιανουαρίου, όταν ο σύζυγός της είχε δηλώσει την εξαφάνισή της. Η γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι της με το αυτοκίνητό της και έχοντας μαζί της το κινητό της τηλέφωνο.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.






























