Επανέναρξη των συζητήσεων Ελλάδας-Τουρκίας, σε τεχνικό επίπεδο, εντός του πλαισίου των ΜΟΕ

(Ξένη Δημοσίευση) Ο Πρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν (Recep Tayyip Erdogan) (Δ) με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα (Α) κατά τη διάρκεια των δηλώσεων που παραχώρησαν προς τους εκπροσώπους του Τύπου, μετά το τέλος της συνάντησης που είχαν, στο Προεδρικό Μέγαρο, στην Άγκυρα, την Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019. Ο Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στην Τουρκία και είναι ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που αύριο θα επισκεφθεί επισήμως τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης, ενώ νωρίτερα θα ξεναγηθεί στην Αγία Σοφία. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea Bonetti

Στην Τουρκία μεταβαίνει σήμερα ελληνική αντιπροσωπεία προκειμένου να συνεχίσει τις συζητήσεις τεχνικού επιπέδου με την αντίστοιχη τουρκική, για τον προσδιορισμό δραστηριοτήτων και ενεργειών υλοποίησης των Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, με σκοπό την πρόληψη και αποφυγή αδικαιολόγητων εστιών έντασης κατά τη διεξαγωγή στρατιωτικών δραστηριοτήτων.

Αυτό ανακοινώθηκε σήμερα από το Υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας. Η ελληνική αποστολή θα παραμείνει στην Τουρκία έως τις 22 Ιουνίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.