Επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες έως και την Παρασκευή

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Βροχές και καταιγίδες που πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά και από χαλαζοπτώσεις θα εκδηλώνονται έως την Παρασκευή στο μεγαλύτερο μέρος κυρίως της ηπειρωτικής χώρας, σύμφωνα με δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ.

Έως και τις βραδινές ώρες της Τετάρτης θα επηρεαστούν πρόσκαιρα τα ηπειρωτικά, εκτός της Θράκης, ενώ την Πέμπτη από το μεσημέρι θα επηρεαστεί η Ήπειρος, η δυτική και κεντρική Μακεδονία, η Στερεά και η Θεσσαλία. Πρόσκαιρα το μεσημέρι και το απόγευμα της Πέμπτης θα επηρεαστούν τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου.

Την Παρασκευή θα επηρεαστεί αρχικά η κεντρική και ανατολική Μακεδονία, η Θράκη και τα νησιά του βορείου Αιγαίου, σταδιακά πρόσκαιρα τα νησιά του Ιονίου και τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και η ανατολική νησιωτική χώρα.

Σταδιακή ύφεση των φαινομένων θα σημειωθεί από τα δυτικά και από τις βραδινές ώρες της Παρασκευής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.