Επίθεση με βιτριόλι: Πιθανή η εμπλοκή κι άλλου ατόμου πλην της 35χρονης

Μπορεί η 35χρονη που φέρεται να έριξε το καυστικό υγρό να βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές του Ελαιώνα στη Θήβα ύστερα από τις κατηγορίες που της απαγγέλθηκαν, ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχει κι άλλο πρόσωπο που εμπλέκεται στην υπόθεση και κυκλοφορεί ελεύθερο. Αυτό αποκάλυψε ο δικηγόρος της 33χρονης Ιωάννας, Απόστολος Λύτρας, τονίζοντας ότι οι Αρχές ερευνούν την συνέργεια άλλου ατόμου.

Μιλώντας στο Star, ο δικηγόρος του θύματος της αποτρόπαιας επίθεσης με το βιτριόλι, υποστήριξε ότι η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει ενδελεχώς κινητό και υπολογιστή της φερόμενης ως δράστιδος, ώστε να βρει από πού προμηθεύτηκε το βιτριόλι και εάν αυτός που της το έδωσε γνώριζε για ποιον λόγο το ήθελε. Αν φτάσουν στην άκρη του νήματος, ίσως ανακαλυφθεί και η συνέργεια τρίτου προσώπου στο έγκλημα.

Επίσης η Αστυνομία διερευνά και ποιος προμήθευσε την 35χρονη με τα ηλεκτρονικά μέσα με τα οποία φέρεται να παρακολουθούσε την Ιωάννα, πολύ καιρό πριν από την επίθεση. Ο κ. Λύτρας εξέφρασε επίσης την ευχή, η κατηγορούμενη να απολογηθεί, ώστε η Ιωάννα να πάρει τις απαντήσεις που περιμένει, ενώ συμπλήρωσε μετά λύπης πως κανείς από την οικογένειά της, εκτός από τον συνήγορό της, Σάκη Κεχαγιόγλου, δεν ήρθε σε επαφή μαζί του ή με την ίδια την Ιωάννα για να της πει μια ανθρώπινη κουβέντα για τον εφιάλτη που βιώνει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.