«Έρχονται μηνύσεις… ξεφτίλες»

Την έντονη αντίδραση της Δήμητρας Αλεξανδράκη έχει προκαλέσει δημοσίευμα που υποστήριζε ότι έκανε απόπειρα αυτοκτονίας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ ανέφερε ότι το γνωστό μοντέλο μιλούσε στο τηλέφωνο με φίλη της και να της δήλωσε ότι βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και πως θέλει να δώσει τέλος στη ζωή της.

Η φίλη της ενημέρωσε τις αρχές και οι αστυνομικοί έσπευσαν αμέσως στο ξενοδοχείο, όπου τη βρήκαν αιμόφυρτη. Κατόπιν τη μετέφεραν στο Ιπποκράτειο και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

«Δεν έχει συμβεί τίποτα»
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη φανερά εκνευρισμένη και σοκαρισμένη με παρέμβασή της στο «Χαμογέλα και Πάλι» διέψευσε όλα τα παραπάνω και ξεκαθάρισε πως δεν έκανε καμία απόπειρα αυτοκτονίας.

«Έχω οικογένεια από πίσω, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να κυκλοφορήσει κάτι τέτοιο. Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει. Είμαι στη Θεσσαλονίκη για δουλειά, επειδή μου έγινε μία πρόταση και πρέπει να τη συζητήσω. Υπήρξε όντως ένα περιστατικό αλλά όχι με εμένα, με μία άλλη κοπέλα. Μόλις ξύπνησα και έχω πάθει σοκ», δήλωσε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Τώρα κοιμόμουν στο ξενοδοχείο που μένω. Δεν έχει συμβεί τίποτα με εμένα. Για όνομα του Θεού, καταστρέφετε κόσμο με αυτό το πράγμα. Θα το δουν οι συγγενείς μου και θα πάθουν καρδιά».

Στη συνέχεια σε stories της στο Instagram ξέσπασε εναντίον όσων κυκλοφόρησαν την είδηση και απείλησε με μηνύσεις.

«Είστε γελοίοι, πιο γελοίοι είναι όμως οι υποτιθέμενοι φίλοι μου. Τρώω πρωινό από τον άλλο κόσμο μάλλον και έχω κάνει συμφωνία με τον Θεό να μπορώ να κάνω και story. Και τελικά εσείς οι ίδιοι που συγκαλύψατε εκείνον τον βιασμό σε αυτό το ξενοδοχείο και εσύ ο δημοσιογράφος που τα πήρες, να πας να διαστρεβλώσεις μια ιστορία ξέρεις, για να διαφημίσεις μόνο και μόνο το ξενοδοχείο. Να συγκαλύψεις όμως και ένα βιασμό ξέρεις επίσης. Έλα καλημέρα», είπε σε ανάρτησή της και ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κινηθεί νομικά.

«Με έχετε γεμίσει με τόσα νεύρα. Με παίρνουν οι συγγενείς μου και κλαίνε όλοι. Ετοιμαστείτε, έρχονται όλες οι μηνύσεις η μια μετά την άλλη. Δε θα σας αφήσω σε χλωρό κλαρί. Ξεφτίλες! Δε σέβεστε τίποτα. Για τα κλικς, ξεφτίλες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.