Εργαζόμενοι ΣΤΑΣΥ: Στηρίζουμε το ηλεκτρονικό εισιτήριο

Τη θέση ότι καταβάλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες να εξυπηρετήσουν το επιβατικό κοινό και να στηρίξουν το σύστημα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου διατυπώνουν οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ.

Μετά την τοποθέτηση του υπουργού Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη στη Βουλή ότι αντιδρούν στο ηλεκτρονικό εισιτήριο όσοι θέλουν να συνεχιστεί η έκδοση πλαστών εισιτηρίων και καρτών, οι εργαζόμενοι σπεύδουν να σημειώσουν ότι το Σωματείο τους «υπήρξε το μοναδικό στο χώρο που είχε εκδώσει δελτίο Τύπου ζητώντας την διεξαγωγή δικαστικής έρευνας και την απόδοση ευθυνών όπου υπάρχουν».

«Έχουμε τοποθετηθεί, εδώ και έναν χρόνο, υπέρ της εφαρμογής του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, διότι θεωρούμε πως μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην αντιμετώπιση της εισιτηριοδιαφυγής και της χρήσης πλαστών εισιτηρίων, ώστε να διασφαλιστούν τα έσοδα της εταιρείας, ενισχύοντας το δημόσιο και κοινωνικό έργο της», συμπληρώνουν.

Τέλος, δηλώνουν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι μη την αύξηση των σημείων διάθεσης των ηλεκτρονικών καρτών -με τη δέσμευση του ΟΑΣΑ ότι τις επόμενες ήμερες θα αυξηθούν παραιτέρω τα σημεία πώλησης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.