Εξάρθρωση συμμορίας που λήστευε φαρμακεία

Στην εξάρθρωση συμμορίας διαρρηκτών οι οποίοι είχαν ιδιαίτερη προτίμηση στα φαρμακεία, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη με τη σύλληψη. Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 31χρονος, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 27χρονου συνεργού του και σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος δύο ακόμη συνεργών τους σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Συγκεκριμένα, στις 19 Νοεμβρίου εντοπίσθηκε και συνελήφθη στην περιοχή της Τούμπας 31χρονος Έλληνας καθώς ξημερώματα της ίδιας ημέρας από κοινού με τους συνεργούς του διέρρηξαν φαρμακείο στην ίδια περιοχή, απ’ όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με την αστυνομία, από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι, οι δράστες από 09-10-2019 διέρρηξαν συνολικά 14 φαρμακεία και ένα κατάστημα σιδηρικών στις περιοχές Τούμπας, Χαριλάου και Ανάληψης, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσαν χρηματικό ποσό που υπερβαίνει τις 5.800 ευρώ, ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα των ιδιοκτητών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα ενώ η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τυχόν συμμετοχή των δραστών και σε άλλες υποθέσεις κλοπών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.