Τραγικό τέλος για 49χρονο Βολιώτη στην Αττική oδό – Εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου του

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ
Πρόκειται για τον Δημήτριο Τοπίζογλου

Με τραγικό τρόπο κόπηκε το νήμα της ζωής για 49χρονο Βολιώτη ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Αθήνα.

Πρόκειται για τον 49χρονο, Δημήτριο Τοπίζογλου, που υπηρετούσε σε μονάδα της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αττική και σκοτώθηκε στην Αττική Οδό.

Το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 3.30 τα ξημερώματα της Κυριακής 1 Νοεμβρίου στην Αττική Οδό στο ύψος της Παιανίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς το αεροδρόμιο, με τον 49χρονο να ανασύρεται από το όχημα χωρίς τις αισθήσεις του και να διαπιστώνεται τελικά νεκρός στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αυτοκίνητο που οδηγούσε για άγνωστο λόγο εξετράπη της πορείας του με συνέπεια να χτυπήσει με σφοδρότητα στα προστατευτικά κιγκλιδώματα και στο διαχωριστικό διάζωμα και να μεταβληθεί σε άμορφη μάζα σιδηρικών. Ο Δημ. Τοπίζογλου εγκλωβίστηκε μέσα στο όχημα και χρειάστηκε η παρέμβαση των πυροσβεστών για να τον βγάλουν από αυτό και να τον παραδώσουν σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που τον διακόμισε στο Σισμανόγλειο, όπου διαπιστώθηκε και ο θάνατός του.

Η εξόδιος ακολουθία του Δημητρίου Τοπίζογλου θα ψαλεί αύριο Πέμπτη 5 Νοεμβρίου στη 1 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Βόλου. Άφησε πίσω του μητέρα, παιδιά, αδέλφια, ανίψια, ξαδέλφια και άλλους συγγενείς.

Γ.Σ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.

Η εφημερίδα Μαγνησία και το magnesianews.gr είναι δίπλα στον Πολίτη.

Στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες που αφορούν τη γειτονιά σου και τον τόπο μας.