Εύβοια: Νεκρή 24χρονη από νευρική ανορεξία, είχε φτάσει 29 κιλά – Ξεσπούν οι γονείς

Θλίψη προκαλεί ο θάνατος νεαρής δασκάλας από την Εύβοια, η οποία έπασχε από νευρική ανορεξία. Η 24χρονη Γιολάντα είχε φτάσει να ζυγίζει μόλις 29 κιλά.

Σύμφωνα με το Star.gr, μηνυτήρια αναφορά θα καταθέσουν οι γονείς της 24χρονης για τις συνθήκες θανάτου της κόρης τους που έπασχε από νευρική ανορεξία, καθώς δηλώνουν ότι το παιδί τους εισήχθη σε κλινική για να αντιμετωπίσει την ασθένεια και όχι για να πεθάνει.

Το ξέσπασμα των γονιών της 24χρονης
Ξέσπασε η μητέρα της Γιολάντας που πριν από πέντε μήνες η νευρική ανορεξία χτύπησε το κορίτσι της μόλις στα 24 χρόνια της. Πολύ γρήγορα έφθασε στα 29 κιλά, εισήχθη με συναίνεσή της στην ψυχιατρική κλινική Δημόσιου Νοσοκομείου στις 8 Φεβρουαρίου με σκοπό να νικήσει την ασθένεια.

“Ήταν αποφασισμένη να γίνει καλά και να γυρίσει. Είχε όνειρα το παιδί μου. Ήταν ξαφνικό, δεν το περίμενε κανένας…Η κόρη μου βρισκόταν σε πολύ καλή κατάσταση. Περπατούσε, δεν της έβαλαν κάποιο ορό. Σάββατο και Κυριακή είχαμε συχνή επικοινωνία, μετά χάθηκαν τα ίχνη της. Την επόμενη ημέρα την αναζητήσαμε μας είπαν από το νοσοκομείο ότι ξεκουράζεται”, δήλωσε η μητέρα της άτυχης δασκάλας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.