Γύρισε η οικογένεια του από τον Επιτάφιο και τον βρήκε νεκρό

Πέθανε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής (03.05.2024) ο Παναγιώτης Χαρέλας ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων.

Ο Παναγιώτης Χαρέλας βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στη Βέροια από μέλη της οικογένειάς του και ο θάνατός του οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς.

Χθες προτίμησε να μην πάει να στην εκκλησία για να παρακολουθήσει την Ακολουθία του Επιταφίου και προτίμησε να ξαπλώσει. Όταν η οικογένειά του γύρισε από την περιφορά του Επιταφίου, τον βρήκε νεκρό.




Μετά από πρόσκληση του Κώστα Κυράνη, προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Λιμενικών, ο Παναγιώτης Χαρέλας, είχε δώσει το παρόν (13-14/04) στο Συνέδριο τους που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο. «Με κοινές διεκδικήσεις, βιώματα που έχουν κοινές αφετηρίες αλλά και κοινά προβλήματα, δεν γίνεται να μην στεκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους και στην Π.Ο.Λ. κυρίως για το επίπεδο που καλλιεργούν και αναπτύσσουν!» ανέφερε σε ανάρτησή του, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων.

Ο Παναγιώτης Χαρέλας ήταν παντρεμένος με αστυνομικό, με την οποία είχαν αποκτήσει τρια παιδιά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.