H απάντηση της Καινούργιου για φωτογραφία της με εμπλεκόμενο στην υπόθεση βιασμού

Από τη στιγμή που άρχισαν να βλέπουν το φως της δημοσιότητας λεπτομέρειες σχετικά με τον βιασμό της 24χρονης στην Θεσσαλονίκης και να κυκλοφορούν στα social media τα ονόματα των εμπλεκομένων, έχει προκληθεί μεγάλος ντόρος με κάποιες φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου.

Σε αυτές η παρουσιάστρια του Alpha είναι μαζί με έναν εμπλεκόμενο με τον οποίο είχε φιλικές σχέσεις, κάτι που δεν αρνήθηκε στην σημερινή της εκπομπή.

Μιλώντας λοιπόν στο Super Κατερίνα σήμερα το πρωί, αναφέρθηκε και σε αυτό το θέμα, αλλά και σε αυτό που έχει προκύψει με την δημοσιοποίηση κάποιων στοιχείων και χαρακτηριστικών του θύματος.

«Εμείς καλύπτουμε την κοπέλα όσο μπορούμε, με blur κτλ, δεν έχει σχεδόν τίποτα φανεί. Δεν μπορεί κανείς να αντιληφθεί κάτι. Είναι η εικόνα που παίζει παντού. Από εκεί και πέρα οι πληροφορίες που έχουμε δώσει είμαστε προσεκτικοί. Είναι μία δικτατορία αυτή των social media. Δεν απολογούμαι εκεί, απολογούμαι στους τηλεθεατές σε περίπτωση που δεν το καταλαβαίνουν», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια, τόνισε: «Είπα πριν οτι από το συγκεκριμένο μαγαζί, το Αχίλλειον, ένας από τους επιχειρηματίας είναι φίλος μου. Εννοείται οτι δεν μιλάω για τον άνθρωπο που τον έχουν διώξει. Όταν είσαι σε μία παρέα και σου ζητάει ένας άνθρωπος να βγάλει μία φωτογραφία, το οτι έχεις φωτογραφία μαζί του, δεν σημαίνει οτι έχεις το ποινικό του μητρώο.

Εγώ φωτογραφία έχω βγάλει με το σύμπαν, δεν γνωρίζω οτι έχουν κάνει. Αν κάποιος αποδειχθεί οτι έχει κάνει κάτι τέτοιο για εμένα… τέλος. Το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες μου. Για αυτό να είστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που γράφετε και που λέτε».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.