Η άγνωστη επιστολή… υποχώρησης των απαγωγέων Λεμπιδάκη

Την απόφαση να δεχθούν τα χρήματα που είχε καταφέρει να συγκεντρώσει η οικογένεια του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη φαίνεται πως είχαν λάβει οι απαγωγείς του.

Όπως αποκαλύπτεται από την κατάθεση του Εμμανουήλ Κλάδου, ο οποίος ήταν ο ιδιοκτήτης της μάντρας ανταλλακτικών όπου κρατείτο ο Λεμπιδάκης, οι απαγωγείς είχαν βάλει τον επιχειρηματία να γράψει μια επιστολή προς την οικογένειά του, στην οποία έγραφε πως οι δράστες της απαγωγής είχαν συμφωνήσει να 9.850.000 ευρώ που είχε συγκεντρώσει η οικογένεια.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, στην κατάθεσή του ο Κλάδος αναφέρει πως «εκείνη την ημέρα έγραψε και ένα τελευταίο γράμμα για την οικογένειά του. Παρακαλούσε τη μητέρα του, Άννα, να προτείνουν 11-12 εκατομμύρια ευρώ στους απαγωγείς και εκείνοι εκτιμούσε ότι θα το δέχονταν, απλώς δεν ήθελαν εκείνοι να πέσουν στις διαπραγματεύσεις».

Ωστόσο, το γράμμα που έγραψε ο 53χρονος επιχειρηματίας δεν έφτασε ποτέ στην οικογένειά του, καθώς ο άνθρωπος που το πήρε στα χέρια του δεν βρήκε γραμματόσημα για να το ταχυδρομήσει, όπως ο ίδιος υποστήριξε στην κατάθεσή του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.