Η Δέσποινα Βανδή ποζάρει με τη σωσία της και τον Βασίλη Μπισμπίκη

Λένε πως όλοι έχουμε κάπου εκεί έξω έναν σωσία. Έναν άνθρωπο που μας μοιάζει τόσο πολύ σαν να ήμασταν δίδυμα αδέρφια, αλλά με τον οποίο ουδεμία σχέση εξ αίματος διατηρούμε. Δεν ξέρουμε αν σου έχει συμβεί ποτέ τέτοιο περιστατικό σε προσωπικό επίπεδο, ωστόσο σίγουρα θα έχει τύχει να δεις ανθρώπους που μοιάζουν «απελπιστικά» μεταξύ τους. Κάτι τέτοιο είναι που συνέβη και πρόσφατα, μόλις είδαμε στα stories της Δέσποινας Βανδή…

Η 52χρονη τραγουδίστρια είναι πολύ ενεργή στο Instagram και ανεβάζει συχνά φωτογραφίες και βίντεο από την επαγγελματική και προσωπική της ζωή. Οι 432 χιλιάδες followers της περιμένουν πώς και πώς το καθένα ξεχωριστά, όμως, σίγουρα δεν περίμεναν αυτό που είδαν το βράδυ της 1ης Μαρτίου στο προφίλ της.

Η «σωσίας» της Δέσποινας Βανδή

Μία ιδιαίτερη selfie βρήκε τον δρόμο της το βράδυ της Τρίτης στα stories της Δέσποινας Βανδή (μέσω repost). Αν δεν την κοίταζες και μία δεύτερη ή και τρίτη φορά, νόμιζες ότι με κάποιον τρόπο δύο φωτογραφίες της τραγουδίστριας ενώθηκαν σε μία φωτογραφία. Όμως, όχι!

despoina vandi swsias mpismpikis

Αριστερά στη φωτογραφία, βλέπεις τη Δέσποινα Βανδή. Δεξιά – τη φίλη της Σίλια Ποτιούδη που ασχολείται με το PR και το Marketing. Τα δύο κορίτσια συναντήθηκαν χτες το βράδυ και πόζαραν στον φακό, με την Ποτιούδη να γράφει για τη Βανδή: «Αυτό το κορίτσι έχει πιστοποίηση στο να συναρπάζει».

Η νέα κοινή φωτογραφία της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Αμέσως μετά το πρώτο story, ακολούθησε και ένα δεύτερο στο οποίο στο κέντρο της φωτογραφία ποζάρει ο σύντροφος της Βανδή, Βασίλης Μπισμπίκης.

despoina vandi swsias mpismpikis2

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.