Η εκτίναξη του κάβου λίγο έλειψε να σκοτώσει ναυτικό – Σε νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος

Ο άτυχος ναυτικός μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Κορινθία μετά το ατύχημα. Ο κάβος του πλοίου εκτινάχθηκε και ο ίδιος λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του…

Μέσα στην ατυχία του, ο ναυτικός στην Κορινθία θα πρέπει να αισθάνεται τυχερός, καθώς σε ανάλογες περιπτώσεις έχουν σημειωθεί θάνατοι αλλά και πιο σοβαροί τραυματισμοί από τον δικό του. Ο κάβος του πλοίου εκτινάχθηκε και ο ίδιος τραυματίστηκε. Στην περιοχή επικράτησε για λίγο πανικός. Ο 55χρονος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, με τη ζώη του, να μην διατρέχει κίνδυνο.

Ένας 55χρονος αλλοδαπός ναυτικός, μέλος του πληρώματος φορτηγού πλοίου, σημαίας Παναμά, τραυματίστηκε το βράδυ της Τρίτης 7 Φεβρουαρίου 2023, στη θαλάσσια περιοχή του Καλαμακίου στην Κορινθία.

Σύμφωνα με το Β’ Λιμενικό Τμήμα Ίσθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου, ο ναυτικός τραυματίστηκε μετά από εκτίναξη πρυμναίου κάβου, κατά τη διαδικασία κατάπλου του πλοίου.

Σύμφωνα με το korinthia24.gr, ο τραυματίας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου παραμένει νοσηλευόμενος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.