Η ερμηνεία των ειδικών για την εγωκεντρική πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, με τα στοιχεία που έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας να καθηλώνουν.
Μιλώντας στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Μάριος Βογιατζής, ιδρυτής Ινστιτούτου Γλώσσας Σώματος και Ανίχνευσης Ψεύδους, σημείωσε πως η δημοσιότητα τρέφει την εγωκεντρική συμπεριφορά της 33χρονης.

«Μπορεί να της προκαλέσει ικανοποίηση. Οι άνθρωποι με ναρκισσιστική συμπεριφορά και προσωπικότητα τρέφονται από τη δημοσιότητα, την προβολή και θεωρούν ότι κάνουν χάρη στους ανθρώπους εμφανιζόμενοι».

Σύμφωνα με τον κ. Βογιατζή: «η κάθε εμφάνιση και των δύο αυτών ανθρώπων αποτελεί ένα σοκαριστικό ‘δώρο’» γιατί ξεδιπλώνουν τους χαρακτήρες τους.

«Το βασικό χαρακτηριστικό που υπάρχει στις εμφανίσεις τους είναι η προσπάθεια να πείσουν ότι έχουν κάποια χαρακτηριστικά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.