Η καρδιά του Μαζωνάκη σταμάτησε ενώ ήταν στο μηχάνημα πλασμαφαίρεσης, έχει καταγραφεί η ακριβής χρονική στιγμή

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Νέα δεδομένα για τις συνθήκες και τον χρόνο του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη δημιουργεί η πληροφορία ότι στα δεδομένα του μηχανήματος πλασμαφαίρεσης που χρησιμοποίησαν οι γιατροί Ηλίας Θεοδωρόπουλος και Ιωάννα Γάκα στο ιατρείο του Κολωνακίου τη μοιραία ημέρα φέρεται να κατέγραψε τη στιγμή που σταμάτησε η καρδιά του τραγουδιστή

Κατά τις πληροφορίες αυτές, στα δεδομένα του μηχανήματος έχει καταγραφεί ακριβώς η χρονική στιγμή κατά την οποία σταμάτησε η καρδιακή λειτουργία του τραγουδιστή.

Η πληροφορία αυτή αν επιβεβαιωθεί θα κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρη την εικόνα για το πότε έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Στην Ευελπίδων οι γιατροί Θεοδωρόπουλος και Γάκα
Εντωμεταξύ στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οδηγήθηκαν λίγο πριν τη 1 μετά το μεσημέρι οι γιατροί Θεοδωρόπουλος και Γάκα προκειμένου να απολογηθούν για την υπόθεση του θανάτου του Γιώργου Μαζωνάκη.

Για την ώρα οι δύο κατηγορούνται για θανατηφόρα έκθεση, ωστόσο πληροφορίες που μετέδωσε νωρίτερα το protothema.gr δεν αποκλείεται να διωχθούν για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Η συμπληρωματική δίωξη, πάντως, δεν έχει ασκηθεί ακόμα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες ο ανακριτής περιμένει τα νέα ψηφιακά πειστήρια από την ΕΛΑΣ.

Η αλληλουχία των γεγονότων
Τη μοιραία ημέρα 9 Σεπτεμβρίου, ο Γιώργος Μαζωνάκης φτάνει στο ιατρείο Stem Cell στην οδό Καρνεάδου 11 στο Κολωνάκι στις 13:55 σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο ταξιτζής που τον μετέφερε.

Όπως ήδη πιστοποιήθηκε από τη φωτογραφία ντοκουμέντο που δημοσίευσε το protothema.gr, ο τραγουδιστής έχει ξεκινήσει τη διαδικασία 42 λεπτά

Στις 14:14:10 ξεκινάει να λειτουργεί το μηχάνημα και σταματά 14:57.00.

Στις 14:45:22 η Γάκα τραβάει φωτογραφία τον Μαζωνάκη που βρίσκεται χωρίς τις αισθήσεις του. Έχει κλειστά μάτια, φορά κίτρινο κοντομάνικο μπλουζάκι και έχει περασμένο στο δεξί χέρι φλεβοκαθετήρα και όπως φαίνεται και στο αριστερό.

Στις 14:57:00 κλείνει το μηχάνημα.

Η Ιωάννα Γάκα στέλνει τη φωτογραφία και μήνυμα στον σύζυγό της ο οποίος ήταν εκείνη την ώρα σε καφέ στο Κολωνάκι, φεύγει εσπευσμένα και επιστρέφει στο ιατρείο. Όπως δηλώνει αργότερα ο ίδιος στους διασώστες κάνει ένεση αδρεναλίνης και ΚΑΡΠΑ στον Μαζωνάκη.

16:21: Γίνεται η κλήση στο ΕΚΑΒ.

16:24 καταφθάνει ο πρώτος διασώστης του ΕΚΑΒ. Εν συνεχεία καταφθάνει το ασθενοφόρο που τον διακομίζει στις 16:45 στο Ελπίς.

17:40:00 Διαπιστώνεται ο θάνατος του τραγουδιστή στο Ελπίς

19:09:13 Η Γάκα σβήνει την φωτογραφία του Μαζωνάκη από το κινητό της, πριν οδηγηθεί στην Ασφάλεια.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.