Η ΝΔ απαντά στον Τσίπρα: «Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, παντού Παππάς»

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ΝΔ, στηλιτεύοντας την επιλογή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να υψώσει «ασπίδα προστασίας» στον Νίκο Παππά.

Το κυβερνών κόμμα, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – όπου επέλεξε να ταυτιστεί με τον πρώην υπουργό του, παρά την σωρεία των τελευταίων αποκαλύψεων, τόσο με το ηχητικό με τον επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή, όσο και με τα όσα αποκάλυψε ο Χρήστος Καλογρίτσας – τονίζει ότι ο κ. Τσίπρας παρείχε πλήρη κάλυψη τις παρακρατικές μεθόδους του υπουργού του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:
«Ο κ. Τσίπρας, μπροστά στον πανικό του, έστησε ολόκληρη παράσταση για να παρέχει πλήρη κάλυψη στον πιο στενό συνεργάτη του και στις παρακρατικές μεθόδους του. Με προσβλητικά επίθετα και βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της ΝΔ προσπάθησε να σκεπάσει όσα είδαν κι άκουσαν οι Ελληνες, που θυμίζουν μαφία κι όχι πολιτικούς δημοκρατικής χώρας. Αντί να πάρει αποστάσεις φρόντισε να δείξει ξανά ότι ο Ν. Παππάς είναι το άλλο πρόσωπο του Αλ. Τσίπρα. ‘Όμως το πουλόβερ έχει αρχίσει να ξηλώνεται».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.